Просякнутість й насиченість ідеями і змістом
в майстерності не рідко позичає бісер.
У майстра з будь чого постане витвір
але це будь що дуже часто повстає
на автора свого бо некероване і самостійне
у наслідок довершеної вроди, цієї найуніверсальнішої мови.
Становище аналогічне в хащах квантових існує
коли вимірювання імпульсу, координатів визначенню передує,
але ніколи одночасно у суміші додатків,
і дуже рідко геніям окремим це поєднання вдається передати
чомусь
слухачкам найчастіше.
Оця статистика про щось таки і свідчить,
4/40 ось на приклад.