ІСУС ХРИСТОС – МІЙ БРАТ
Ісус Христос – Мій рідний Брат.
Це Бог і вчитель Він – для Мене.
Прошу у Нього Я порад,
Хоч і Отцем благословенний.
Святої Трійці – аксіоми –
Це правда, віра та любов.
Від них в житті немає втоми,
Не потребують і промов.
Лиш вірування у Христа,
Який родився в місті Львові.
Його слова – Мої уста
Життя в Вкраїні – у любові.
Тож запанує Україна.
Гряде у світ нова епоха.
Вона Свята у нас й нетлінна,
Бо нашого – Ісуса-Бога.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.09.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)