Промінь сонця стрибає, танцює,
Стиглі яблука ніжить в траві,
Поцілунком калину хвилює -
І вона зашарілась собі.
Чорнобривці під променем гріються,
Піднімають голівки свої.
Нехай ними усі полюбуються,
Вони ж квіти осіннії!
Хризантеми,мов ніжні панянки,
Ждуть цілунків від променя теж,
Їхні личка малюють світанки,
Їхня врода не має меж.
І палають ,цвітуть жоржини,
Відкривають свою красу,
Їх цілує промінчик щоднини
І шепоче:"Люблю, люблю!"