МАТЕРЯМ УСЇЄЇ РОСІЇ
Матері, ваші діти стріляють в вкраїців.
А вас дурить Х**ЛО Президент.
Посилає з синам Росії чужинчів
І розказує всім – це в хохлів прецендент.
Не АТО в Україні – гібридна війна.
Це Росія порушила Божі кордони.
І для двох це народів висока – ціна.
Зневажає диявол Святого Закони.
Україна – це Трійці Святої держава.
За образу її Божа кара чекає.
Про Московію в пеклі давно іде слава,
Бо від Господа прощення в неї немає.
Пропаде скоро в світі Московська орда.
Для народів брехлива й страшна – це біда…
Тож гряде у Росію нещастя та горе,
Зі страху поховаються звірі у нори…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.09.2019 р.
Написано ранком – 04:00
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)