СЛЬОЗИ ДІДА ЗА РОДИНУ
Біль у серці в діда – за родину –
Це його могутня – Україна.
Не одну він бачив домовину,
Бо завжди країна – у руїнах.
Лиш душа ятриться за Вітчизну,
Бо гібрид війна у Батьківщині.
І Росія двом зробила тризну,
Ми й вони приймаєм домовини.
В старця вбили офіцера внука.
На руках і син помер від рани.
Крикнув він до Путіна у муках,
Ти – Х**ЛО й вже проклятий – у храмі.
Сльози в України та в Росії.
Тож Х**ЛУ – Гаазький трибунал, –
Він очікує прихід Месії,
Бо у пеклі буде кардинал...
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
15.09.2019 р.
Написано вночі – 02:25
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)