ПЛАЧ МАТЕРІ РОСІЇ
Плаче матір Росії за сина,
В домовині вернулась дитина.
Путін йде по невірній стежині,
Бо народ у імперії – синій.
Зі своїх – це знущання мирян,
Посилати дітей на війну.
Зневажає усіх християн,
Тому платить високу ціну.
Цар Х**ЛО ображає закони,
Підняв руку на Божу країну.
Перейшов українські кордони
І Господня земля – у руїні.
Постраждає російська земля,
А Московію горе чекає.
Все нахабство іде від кремля,
Ще й ракетами чорт світ лякає..
Плюнув в душу він Господу Богу.
Ущемляє в країнах людей.
До диявола вибрав дорогу
І його – виконавець ідей…
Не боїться нікого й нічого.
Забирає куць землі Святого.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
14.09.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)