О Боже, зупини війну!
Не дай роками миру нам чекати,
Щоб перестали гинути солдати,
Щоб не втирали матері сльозу.
О Боже, зупини війну!
Дай сили збити ворога з дороги,
Щоб швидше дочекатись перемоги,
Щоб без війни зустріти вже весну.
О Боже, зупини війну!
Не дай нам довго боляче страждати,
Дай волю, щоб довіку пам’ятати
Солдат-героїв, що лягли в бою.
О Боже, зупини війну!
Не дай Вкраїну рідну захопити,
Дай долю, щоб щасливо й довго жити
Солдатам, що пройшли через війну.
О Боже, зупини війну!
Дай многі літа мові солов’їній,
Дай слави й миру рідній Україні,
Народу – статку на своїм віку.