ВОЛОДАР Й ДРУЗІ
Більше друзів у Мене немає,
А ні брата, ні свата, ні кума.
Все на світі скоренько минає,
Залишається вірна лиш дума.
Моя думка до Господа лине
І живу Я для Нього лишень.
Головне – у житті та єдине,
Як прожити із Богом цей день.
Божі правді не вірять миряни,
З Моїх слів позаочі сміються.
А говорять, що ми християни, –
В такий спосіб – хула на Творця.
Я лишився однин в цьому світі,
Свята Трійця навічно – зі Мною,
Бо – це наші два вічні світи.
А земля України – святою.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)