ВОЛОДАР І БРЕХНЯ
Брехню Я знищу всю у світі,
Вкраїна буде в буйноцвітті.
Добро лиш Боже запанує,
Народ тоді Отця вшанує.
А зараз люди брешуть нагло,
До аксіоми нею прагнуть.
Говорять, що все чесно й – правда,
Така в країні – наша влада.
Всі прикриваються Творцем,
Тим й впали у смолу лицем.
Хоча на Трійцю – це хула,
Такі чинуші в вас діла.
Олжі не буде в Україні.
Держава – в Божому промінні.
Отця Закони запанують
І Конституцію зруйнують.
Із вірою лягати спати
І з Богом в серці лиш вставати.
Народ вкраїнський завжди буде,
Бо пропадуть усі облуди.
Брехня – це зло велике у державі,
Тому і дні у нас усі криваві.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)