ПРОСТИ ЗА НЕКОРЕТНЕ СЛОВО, ОТЧЕ
Прости Мене за некоректне звернення до Тебе, Отче,
Але чому Х**ЛО Моcковії Вкраїну нашу, Батько, топче…???
Чому Європа й світ за беззаконням лиш спостерігає
І санкціями Путіна царька Московського лякає…???
Не дбав Х**ЛО Володя про народ Росії та й не дбає,
Тож люд давно в його імперії вмирає та конає…!!!
Тоді чому мовчить Росія й підневольні їй країни, –
Кого ви боїтесь, якщо живете у страшній руїні…???
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)