ПРОБАЧ МЕНЕ, НЕБЕСНИЙ БАТЬКО
Чому Отця миряни горе й біль страшезний мають
І їх нестямно серце та душа кричать щоденно…???
Чому в землі сини та дочки вбиті спочивають
Й народ вкраїнський Усевишнього живе злиденно…???
Пробач Мене, Небесний Батько, дорогенький Мій,
Не можу більше Я дивитись на з людей знущання.
О, Господи, дозволь прогнати всіх із дому змій
Й зробити нелюдям у пекло вогняне прощання…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)