ВОЛОДАР Й БІЛЬ КРАЇНИ
Чому завжди страшний несе Моя Вкраїна біль,
Яку собі постійно демократи ставлять ціль…???
А влада до корита допускає брата й друга –
Це ж не монархія й в суспільстві виникла напруга!
Мою постійно Україну ділять на шматочки,
Хоча всякчас за неї гинуть і сини, і дочки.
Моліться всі чинуші до Небесного Отця.
В любові й в правді, люди, вчіться жити у сліпця…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)