ВОЛОДАР І НАРОД ВКРАЇНСЬКИЙ
Народе Український, пам’ятай про Бога,
Бо ти ніхто без Нього на землі Його.
Про допомогу просиш, як в душі тривога,
Тоді пригадуєш про Господа Святого.
Невірний є Мені народець та лукавий.
Спаплюжив слуг Моїх і святість на планеті,
Але нород у Мене вірний та – преславний,
Бо він увірував, що Я у світі – Третій!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)