ВОЛОДАР І ЗАРОБІТЧАНИ
Коли почуєте промовлені Мої слова,
До всього людства у Верховній Раді України,
Тож знайте, що прийшла епоха в світі вже нова,
Бо відбуватимуться на землі великі зміни.
Вкраїнська світова спільнота може повертатися додому,
Бо Господу й Мені даним-давно все про своїх дітей – відомо.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)