ВОЛОДАР Й ДОНЯ
Давно поїхала зі Львова, доню,
В Європу важко гроші заробляти,
Чому не дзвониш рідна ти додому,
Хвилюються у хаті діти й мати?
Вертайся, донечко, до України,
Бо панувати буде Батьківщина.
У нас міцні та непоборні стіни,
А за Вкраїну Пітіна – провина.
Загомонять Європа зараз й світ,
Монарх зійде на трон в країні й в славі.
Додому повертайсь вкраїнський цвіт,
Бо із Вітчизни пропадуть лукаві.
Одна в мирян країна Божа скоро буде.
Моліться, люди, до Небесного Отця,
А Він своє зерно ніколи не забуде.
Володаря правління світом – без кінця.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
22.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)