СМІХ З СЛІВ МОЇХ – ХУЛА НА БОГА
Сміх з слів Моїх із Мене – це хула на Бога,
Бо Я Його намісник наземлі та Брат.
В людини в серці та в душі живе тривога,
Щоб жодних не було до Господа більш зрад.
Такі, що відбулися в оний час з Ісусом.
В страшних розп’яли Брата в муках на хресті,
Бо Я усіх Вас покараю землетрусом
І відбуватимете біль в розбіжності…
А виживе одне Моє і Господа зерно.
Давно воно живе, немовби кинуте в ярмо…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)