МІЙ БОГ – ОТЕЦЬ І БРАТ
Я називаю Батька Богом
І Богом величаю Брата.
Ми раді містом Нашим – Львовом,
Але за зло в житті – розплата.
Родився Божий Син у Львові
Й Я народився в цьому місті.
Жиди попивши Брата Крові,
Зробили дні свої злотисті.
Спаплюжили Письмо Святе
І день народження Його.
В них мало, що росте й цвіте,
Образили вони Святого.
Ізраїль визнали Святим,
Бо Кров Христа пролита там.
Ісус, яким наш був Малим...???
Збрехали ви Моїм вітрам...!!!
Мені все розказали хмари,
Як легковій роздув брехню.
Вітри вловили відьми чари
Й жидівську підлу маячню.
Людці її підготували,
Бо це дозволив їм Отець.
Багато з них повимирали,
Тож скоро прийде всім кінець.
Мій буревій теж пам’ятає,
Цей день коли Христа розп’яли.
Отець за гріх спитає й скаже:
Мені ви в Душу наплювали…
Тоді й піднявся буйний вітер,
Як катували брата Мого,
Але став чуйний й сльози витер,
Бо на Хресті узрів Верховного…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.08.2019 р.
Написано вночі – 00:45
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)