ОТЕЦЬ І БРАТ
Отець і Брат Вони – в Мені.
Тож Я також у Них – назавжди.
Моє і серце – в пломені, –
Державу розбудую правди.
Країну Божу й без брехні,
Бо край Наш процвітати буде.
Все зло горітиме в вогні,
Мій люд страшну біду забуде.
Моліться, люди, всі до Бога.
Моє прохання це й – наказ!
А жити вчіться у сліпого,
Бо він живе вам напоказ…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.08.2019 р.
Написано вночі – 01:10
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)