МОВЛЕННЯ З СВЯТИМИ
Спілкуюсь Я з Отцем, чи Братом,
Для Мене Їх слова – наука,
Щоб правильно зерно зібрати,
Знання від Них – це запорука.
Це успіх в всіх Моїх діяннях –
Це Божа правда на планеті.
Не буде жодного хитання, –
Отець Небесний, Брат й Я – Третій.
Зарука дійства – Мого в світі,
Бо на землі нова епоха.
В держава, що у буйноцвітті –
Це все насправді дія – Бога.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
17.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)