СЛОВА – ОТЦЯ
Прославлю, Сину, Я Тебе,
Уславлюватимеш Мене.
Моя – це воля із небес,
Це правило для всіх – земне.
Ти Мій заступник – на землі.
І пастир всі Моїх – овець.
Настануть скоро дні буремні, –
Вірвався в Мене вже терпець.
Тож Ти, Андрію, Наш – стрілець.
І Трійці в Всесвіті – намісник.
А злу гряде уже капец,
Хоч для зерна Ти – добрий вісник.
Стрілятимеш вогнем в полову.
Немає віри її слову…
Ти прославлятимеш Отця.
Твоє правління – без кінця…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.08.2019 р.
Написано вночі – 02:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)