Ти хочеш жити під копірку
і бути милим, як з кіно .
Прийдеш до друга на вечірку,
в руках бокал, на дні вино...
І всі танцюють білий танець...
А ти подалі в темний кут ...
На цьому святі ти вигнанець!
Такий незвичний баламут...
І заглядає місяць в повні
у ледь прочинене вікно
Ти обнуздав думки гріховні .
В бокалі завиднілось дно.
Ти інтроверт, чужий на святі.
Ти одинак...Чи всі не ті?
До повна келихи налляті,
а ти стоїш у німоті...