ВОЛОДАРЯ ВІТРИ
Мені Отець якось сказав:
Твої вітри зажди з Тобою.
Твій, Сину, в світі час настав,
З дияволом стоїш в двобою.
Ти післанець Мій – на землі.
Важка, Андрію, в Тебе – доля
І на планеті дні буремні.
На все Святої Трійці – воля.
З тобою сім Твоїх вітрів.
Ти – їх Володар й всього світу.
Всіх океанів та морів,
Слова Мої й – з Мого завіту.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)