ОТЦЯ МОВЧАННЯ
Спитав якось Я Батька Свого,
Коли настане час вже Мій…
Квапливо запитав Святого,
Отець, Мене Ти зрозумій…
У відповідь одне мовчання,
Бо воля – це Його Свята,
Як Я посмів в Його втручання,
Було спитати краще Брата…
Отець і Брат Свята – це Трійця
І тут неправий знову Я,
Бо – це Святі у світі Лиця,
Хоч Я й Вони одна сім’я.
Не мав про це питати Батька
І визнав Я свою вину.
Не запитання – це й до Брата,
Молитва лиш змете стіну.
Мій Сину, це не гріх, а правда,
Виснажує Тебе Твій біль,
Бо на Тобі велика слава.
Андрію, в Тебе – Божа ціль…
Простіть Мене, Моя родина,
За те, що може – щось не так.
Я знаю – не моя година,
Ще трішки й буде Божий знак…
Прийду у світ в Святім Вогні,
У величі й великій славі.
Гряду на білому коні,
У Києві золотоглавім…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)