До осені лишилось 165 днів, 10 годин і 35 хвилин,
До тебе зосталось дев'ятнадцять кроків коридором від кімнати до кухні,
До здійснення мрії потрібно почекати ще деякий час.
Ще кілька падінь і я знову стоятиму рівно.
До осені лишилось шість місяців,
До тебе зосталось оминути сусідню кімнату,
До нової закоханості потрібно забутись.
Ще кілька годин і, можливо, трапиться можливість.
До осені лишилось сотні ненаписаних віршів й листів,
До тебе зосталось ще більше незроблених справ і упереджень,
До пар лишилась якась там година.
Ще тисячі беззоряних ночей і я втрачу всі страхи.
До осені лишилось припинити писати про "когось",
До тебе зосталось одне маленьке слово "привіт",
До кайданів душі я мушу знайти ключі.
Ще трішки самонавійливих думок і все буде добре.
До осені лишилось перемріяти весну і літо,
До тебе зосталась вічність.