У високих душах жалість -
частий гість.
Чосер Дж.
Не йди на поводку душі своєї,
Не будь слухняною рабою,
Бо всі емоції від неї,
І будь завжди самим собою.
Душа вразлива - любить жалість,
Щоб співчували їй усі.
Потрібно витримати стійкість,
І керувать не дать душі.
Вона тендітна, любить сльози,
І настрій часто зіпсує,
І в серце кине ще занози,
Сама їх потім й дістає.
Але ж вона (душа) жива,
І все це добре розуміє,
Вона у нас це - друге Я,
Від слова доброго сп"яніє.
Ще добре знає, як болить.
Цей біль завжди діліть на двоє.
І відгукнеться зразу ж, вмить...
Живіть лиш в радості обоє...
Хай буде поміч від душі
Писать пісні, писать вірші,
Коли ж страждать Вас заставляє,
Скажіть хай краще заспіває.
Щастя Вам Надійко і щоб Ваша душа завжди співала.