ВОЛОДАР – БРАТ Й СЛУГА
Не загуби, народе Мій,
Слуги Мого та Брата слід.
Він знищить в Україні змій,
Поверне Крим, а з ним і Схід.
Любіть Його, як і Мене,
Бо Він – це Я, а Я – це Він.
Андрій уже до вас жене,
Бо запровадить добрих змін.
Зійшли до вас, миряни, в друге,
Судити мертвих і живих.
Доволі Батьківщині туги,
Законів Брат несе нових.
Закони Божі скоро будуть.
Усе старе у забуття.
Отця всі дочекались суду…
Його прихід – нове життя…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.08.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)