Зробила ти собі сюрприз
Затією своєю:
Взяла й поїхала в круїз
З нагоди ювілею.
І вже позаду Бухарест,
А зараз у Вероні.
Це добре, хоч не Еверест,
Не в сніжному полоні.
А пляжі - зовсім не біда
І навіть, у прибої,
Дивись: хлюпочеться вода,
І ноги мий там сво́ї.
Неаполь далі, а чи Рим,
А може Сан-Марино?!
Скоріше всього, що Турін,
Можливо, і Мессіна.
Я туристичне це турне
Позначую на мапі.
Бо кожен день новий веде
Галопом по Європі.
Тож побажаю я тобі
По повній «відірватись».
Усе дозволити собі,
Щоб нового дізнатись.
Тож, насолоджуйся, гуляй
По Ейфелевій вежі,
Та не забудься про зв'язок –
З’являйся у мере́жі.