Ти на мапі знаходиш циклони,
Розфарбовуєш різні фронти,
Олівець прикладаєш до скроні –
Як же погляд із тебе звести ?
Ти синоптик – у тебе робота
Передбачити зливу й туман,
Та чарівність твоя й твоя врода
Сіють в серці моєму буран.
Анонсуєш колезі прогноза –
Гарантуєш плюс тридцять в тіні,
Я на тебе погляну лиш скоса –
Подаруй обіцянку й мені...
Ти кмітлива – це точно я знаю,
Бо розгадуєш задум небес,
Біля тебе я вихром кружляю:
До уваги цей факт ти візьмеш ?
«Зупинися!» – мій розум волає,
Не потрібна така маячня –
Ця красуня мене не чекає,
Ця красуня уже заміжня !
2009