Застукає в вікно дощами осінь,
Загляне тихо грибами під кущі.
Почне ще з серпня заплітати коси,
В багряне все вдягаючи плащі.
А далі зливи й сірі, довгі будні,
Шалений ритм, щоб встигнути усе.
Лиш в теплу шалю з думками огорнутись,
Віддатись осені…А літо? Літо хай іде…