Присвята О.Яремків,автору книги "Обкрадена Україна"
Жінко,княгине,калиновий цвіте
Укотре заставила ти нас прозріти
Розумом гострим глибинно збагнути
Як дурять вкраїнців усякі манкрути
Речами солодкими усіх приспали
У ярмо новітнє знову приписали
Вмирайте старенькі без хліба й ліків
Високим чинам треба жити в еліті
Сини із Небес зірками голосять
Убивства невинні не забути просять
Поки жевріє душі ніжний колос
Подаймо всі разом тихий правди голос!