Ще десь на завтра варяться борщі,
А день здолала прохолодна втома,
І сутінки блукають в спориші,
Вага роси таємно-невагома…
І все, що пройдено, минуло-пропливло,
І ночі промайне зігнута спина,
І ранок прийде , зачерпне веслом
Ріку життя ще сонно-тихоплинну.