Пішла Настонька на грядку, Де росте петрушка, Робить зайчик там зарядку — Виглядають вушка. Захотіла пригостити Зайченятко миле, А воно — давай тікати, Бо набралось сили!
ID: 842289 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Вірші для дітей дата надходження: 17.07.2019 22:08:16 © дата внесення змiн: 15.09.2020 19:38:47 автор: Lana P.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie