Ось тобі вічність, міцно тримай в руці.
Те, що було до мене, навіть не згадуй більше.
Травень вже догорає, котиться по щоці,
Все, що скажу сьогодні - буде червневим віршем.
Все, що ти скажеш завтра - нам нагада фейсбук,
І особисті драми стануть для всіх відомі.
Поки іще не ясно ворог ти чи вже друг,
Ти у моїх архівах з позначкою "знайомий".
Ніч застигає в вікнах і в ароматах трав,
Кришиться по шматочках наше з тобою літо.
Все, що було до цього - ти вже, здається, мав.
Все, що натомість прийде - де нам його подіти?
30.05.2019