Сьогодні мені не до сну.
Я не можу повірити,
Що ти один у мене в думках.
Кілька днів тому я тебе ще не знала,
Шукала сенс життя деінде.
Я не можу дивитися в інший бік.
Все, що мені потрібне просто переді мною.
Мій погляд звернений до одного тебе,
Але ти знову проходиш повз.
Моє серце нестерпно болить.
Все, чого я бажаю – бути поруч з тобою.
Мільйони голосів говорять в моїй голові,
Але я не знаю, який слухати.
Сьогодні я бачу зоряне небо.
Я не вірю,
Що колись ти побачиш мене.
Кілька днів тому я стала залежною,
Знайшла сенс життя.
Ти не можеш дивитися в інший бік.
Все, що тобі потрібне просто перед тобою.
Твій погляд звернений до однієї неї,
А я спостерігаю, як ти проходиш повз.
Твоє серце нестерпно болить.
Все, чого ти бажаєш – бути поруч з нею.
Мільйони голосів говорять в твоїй голові,
Але ти не знаєш, що один з них мій.