БРЕХНЯ – ЦЕ СМЕРТЬ
Брехня не може жити вічно,
Бо муки – це страшні до смерті.
Вона була завжди цинічна.
На суд до Мене прийдуть мертві.
Брехнею дорожити треба,
Якщо диявола ти син.
Тож не побачиш більше неба
І ти такий є не один.
Брехня – це Циб і Гагалович.
Це біль і горе для Вкраїни.
Антипку – Паращинець родич,
Тому наш край – в страшних руїнах.
Брехня – Тимчачка у ліцею,
Що в Стрілках радісно живе.
Зрівняється вона з землею.
Біда велика рід цей жде…
Вкраїні Божій зло загине,
Полова у геєну піде.
Біда мирян Моїх покине,
Бо благодать в Вітчизну зійде.
Брехня помре! Жива лиш правда!
Любов – це Боже слово – й слава,
Така і буде в нас держава!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.06.2019 р.
Написано вночі – 03:25
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)