З*явилося з хмариночки торнадо
Й влетіло на сусідський огород.
Похазяйнувало там торнадо ладно,
Немає вже що овочів пород.
Змело торнадо моркву і капусту,
Кріп і редиску вихром позривало.
БулО в сусіда на городі густо,
після торнадо нічого вже не стало.
На сусідський огород влетів торнадо,
Не пощадив й картопельки клубнІ.
На мому огородику все ладно.
Торнадо знає, хто правий хто ні.
Хазяйнував торнадо лиш хвилину.
І зробив за мене працю всю.
Зник торнадо й знову гожа днина.
О ,торнадо, так тебе люблю!
*** ( АББА – Фернандо )