ВІДКИТИЙ ЛИСТ МИРЯНАМ УКРАЇНИ ТА УСЬОМУ СВІТУ
Я, Рогуля Андрій Йосифович – намісник Бога на землі, майбутній Володар
світу коронований Господом Богом звертаюся до всіх мирян планети.
ПРОШУ:
1. Мирян України та усього світу, бо на сайтах в інтернеті – Мої мобільні номера телефонів. Вони не для того, щоб Мені телефонував будь-хто й будь-коли і перевіряв, чи вони правдиві або почути Мій голос та впевнитись в тому, що все Моє письмо – правдиве, а тим більше обзивати Мене нецензурними словами…
2. Мої номера телефонів – не для того, щоб говорити незрозумілі слова та хулу…
3. Все, що Я пишу – це з дозволу Мого Небесного Отця-Творця землі та неба.
Всі неадекватні телефонні дзвінки до Мене та вся писанина Мені на сайтах, якщо – нецензурна, образлива та хула – це зло.
Даною Мені владою й ласками Моїм Небесним Отцем і посланий Ним для знищення зла у світі, бо зерно піде під Моє крило, а полова у вічну вогняну геєну.
За велінням нашого Сотворителя, який дав мені владу на землі, також буду за добро нагороджувати, а за зло карати.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.06.2019 р.
Написано вночі – 01:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)