ВІЙНА Й НЕ ПРАВДА
Чому світ на порозі зла
І совісті в людей нема…???
Війна з брехнею нас звела,
Хоча Вкраїна не сама.
Чому страждає Україна
Й за Божу помирає правду.
Земля й народ в страшних руїнах,
Бо різіграли клоунаду…
Неядерний – в країні статус.
Гаранти санкціями тішать,
Але усе так мало статись,
Бо “меморандум” – їх крутіш.
Вітчизна Божа – це держава.
Сини за неї помирають
І їм за це велика – слава.
Вони герої – в світі й в краю.
Брехню діждеться Божа кара.
Молитись треба за гріхи,
Бо аксіомі зло – не пара
Й багацько маючи пихи.
Отець послав Агнця для неї,
Бо в Нього гарні є ідеї…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07. 06.2019 р.
Написано вночі – 02:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)