лишайся зі мною, нам буде про що говорити
кури, побивайся і про все, що боліло мовчи
і коли ти нап'єшся - я зможу тебе прикрити
ти можеш кричати, а я буду тебе берегти
лишайся зі мною, я зможу тебе зупинити
я зможу забрати ножа з твоїх MTP-шних штанів
ми будем до ранку смердючий твій "стронг" смалити
завтра йдемо на цвинтар до твОїх по зброї братів
сиди біля мене, я буду тобі доливати
ми будем горлати тужливих військових пісень
я чую твій біль, і звісно я знаю все, брате
давай розгорнемо газету й зробимо з неї мішень
лишайся зі мною, мені є тобі що сказати
мене не таскало по світу, так як таскає тебе
сонце Донбасу буде нуль в кумач фарбувати
нам буде про що говорити до ранку
й допоки ти є.