Тебе в обіймах міцно я тримаю
І ти мене на мить не відпускай.
Тому що серцем я тебе кохаю;
Мій всесвіт, видноколо, водограй!
Гудуть вітри Атлантики між нами
На небі сяють тисячі зірок,
Бурхливі води поміж берегами,
Серед стихій ти краща з всіх жінок.
І я в човні пливу поміж світами
Курс прокладу, щоби знайти тебе.
Почуть від тебе лагідне: -«коханий»
І те, що ти для мене понад все.
Як вперше ми зустрілися згадаю,
Немов, відбулось все в солодкім сні.
Я кожен день у спогадах стрічаю,
Тебе із квітами у теплі літні дні.
Всю чуйність, я б хотів трансформувати,
Всю ніжність, вдячність, в рими і вірші,
І ці вірші під музики заспівати,
Від люблячого серця і душі…
Мої дорогі друзі, сьогодні я і моя дружина святкуємо 23-гу річницю подружнього життя. Дякую вам за привітання і за те що згадуєте мене… Цей вірш я присвятив моїй дружині…яку я дуже люблю і поважаю…Дякую…[/b>