Травневий вечір за вікном...
В думках лиш ти..
Й це знаєш ти..
Усі дурниці й усе зло..
Прощається тим людям,
кого ми любимо завжди...
І втратити їх страшно..
Як хочу повернути дні,
назад все повернути...
Так хочеться хоча б
ще мить..
З тобою лише бути...
Нажаль не так..
Усе не так...
Сумний травневий вечір..
В душі лиш біль..
В думках лиш ти...
Життя ж то йде...
Життя то йде..
Надія є,що все іще вернеться..
Що всі образи ,все пройде...
Що знову будеш,будеш ти...
Що знов травневий вечір усміхнеться...