Прокинулась, маленька, ти зарано.
Не час тобі, ще дихає зима.
Північний вітер вмить сюди загляне
Й замре від холоду голівонька твоя.
Ховайся, мила, ти подалі в землю,
І не спіши ти рватись до людей.
Розбудить сонечко тебе теплом ласкавим,
Коли прийде до нас весняний день.