Алюнь! Я неймовірно скучив!
Алюнь. І тиша з телефону,
Мене не доведе до сказу.
Приємно вимовити слово…
Алюнь!
Алюнь!! Далеко ти, і невідомо
Чому думки летять у вирій,
А я живу, як бач, в не щирій
Та розумію це свідомо. Тому й..
Алюнь..
Алюнь. Слова не мають значення.
Алюнь. Твоя душа - відверто щира,
Це я своє живу не за призначенням.
І молю Господа.
Алюнь!
Ти будь щаслива!
* Алюнь- синонім слова "Алло" в розумінні і можливості висловити нашого підростаючого покоління