де барвінком день уплівся
ув зірча́стії сріблистя
по цвітінню боса
поки Нічка мольфувала темнокоса
я спішила
ув сузір’я Ліри...
— віриш???
десь кипіли водоспади
градом
перестукувалися дні
і круки кололись у стерні
там в сузір’ї Ліри
— віриш???
звіздарі Любов квітчали
там збирала чари я
з любистку незабудок
і медв’яний трунок
із цнотливих орхідей
сниво із лілей
і жита високі де
у волошках
краплі Мюскаде
я купалась в диких росах
щоб збулося
суголосся
двох світів
солодив
волф октави
вабив
у тумани
і шаманив струни серця
щоби герци
щебетали
воскресали
Зоряниця
щоб палала
розцвітала
обнімала
ніжністю див Ліри
— віриш?.....
----------------
2012р.
--------------------------------
илюстрація Жозефіна Уол
Приходиться вірити! Якщо вдумливо читати.Тяжковато все збагнути, щось від гріха трішки. Волф засолодив, і заграв на всіх окавах грішної душі.Молодець... і Волф, і Автор Не забувається гарне виконання.
...волфи - вони такі - всі карти плутають... і стежини... і усе що їм під руку попаде... від них тре подальше... а то ненароком чарами окроплять...
Дякую я і волф за роздуми