Ти залишив її одну...
Ти заставив її ридати,
Залишивши з нею журбу,
Перестав ти її кохати.
Ти пішов,пішов назавжди,
Не спитавши у неї що сталось.
Ти не знав,що тієї зими,
Її серце у грудях рвалось.
Коли ти розбивав кулаки,
А вона за тебе молилась.
Ви були ще ті дураки,
А вночі вона тобі снилась...
Коли ви удвох,уночі,
До світанку разом гуляли,
І завжди удвох,при свічі,
Про кохання своє шептали.
Як вона,стрімголов,летіла,
Коли ти в халепу попав.
Як вона від кохання мліла,
І як впасти ти їй не давав.
Що тепер? Ти просто тікаєш,
Від тієї,що сильно любив.
Ти назавжди її залишаєш...
А ти правильний вибір зробив?!