Дівчинко з синьою стрічкою,
З волошками у руках і з маками
... а скільки ночей над свічкою
Судилось тобі проплакати...
Дівчинко... волосся розплетене
Любов у тобі не розтрачена...
... химерою будеш обпечена!
Тією ж любов'ю страчена!
А поки, дитино, за обрієм
Пірнай у щасливе літо,
Вір в те, що бувають добрими
І люди... І первоцвіти...
Вір в казку, стрибай по калюжі,
У травах вдихай запах м'яти
... ти сильною станеш ...дуже
І тінню чужої кімнати...
Дівчинко, з маревом граєшся,
Мрієш про небо, малюєш
Не знаєш як серце крається
Не знаєш, а ще відчуєш...
...дитина в відлунні космічному...
Вже стала старою і сивою...
А чи хоч торкнулась до вічного
Душою ще юно-красивою ?!
травень 2018