ДО БОГА ПОМОЛІТЬСЯ
Прошу Вас, люди, схаменіться,
До Бога ревно помоліться.
І за пиху всі забувайте,
Завжди про гріх лиш пам’ятайте.
Мирян погубить злих гординя,
Хоч віра буде в нас єдина.
Отець Небесний любить люд
Й Його намісник змиє бруд.
Омиє землю Він вогнем
І не одним це буде днем.
Зло пропадатиме у світі,
Ридати будуть й діти-квіти.
Зерно відсіє від полови
І пропадуть враз людолови.
Залишеться добро одне
Й лихе його непроковтне.
Прошу отямитися, люди,
Молитись щиро всім до Бога.
Не бийтеся цинічно в груди,
Бо ваша – це одна дорога…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.05.2019 р.
Написано вночі – 01:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)