ЧОМУ ПАНУЄ ЗЛО
Й ГНОБИТЬ ОТЦЯ ЗЕРНО…???
Чому запанувало в світі зло
Й тихенько відійшло добро, куди…???
Колись цвіло й сміялося село
І радісно там проживали люди…
Чому Моє зерно гнітить полова
Й вважає, що вона така чудова…???
Нема в житті у неї свого слова
А ще гордиться, що сама зі Львова…
Й маскується за прапором Вкраїни,
Отця й Моїх дітей не поважає.
Через таких земля Творця в руїні,
Бо правду Божу нечисть зневажає…!!!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.05.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)