ЧОМУ НЕ БАЧАТЬ СВЯТІСТЬ…???
Чому не бачать люди святість,
Невже так важко зрозуміти,
Що на землі життя – не вічність,
Чого навчатимуться діти…???
Пиха й жадоба до грошей,
Хіба живемо ми для цього…???
А Українець не єврей.
Зерно вкраїнське – завжди з Богом…!!!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.05.2019 р.
Написано вночі – 02:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)