БОГ, МЕСІЯ ТА БОРВІЙ
Борвій гряде в великій та могутній славі й силі,
Щоби від нечисті та зла очитити планету.
Його помічники в морях і в океанах – хвилі.
Про світ читайте чисту аксіому в інтернеті.
До правди Божої країна наша довго йшла…
А сім вітрів це дар і поміч від Отця – Месії,
Бо всі тисячоліття мала біль й була і зла.
Тож саме більше лихо в Україні – від Росії…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.05.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)